Obi-Wan Kenobi sorozat

Nemcsak Obi-Wan Kenobi fog visszatérni de csatlakozik hozzá Anakin. Májusban jöhet az Obi-Wan Kenobi sorozat.


Pop Figura Tronok Harca Arya Ket Hegyu Dardaval Pop Game Of Thrones Funko Game Of Thrones Arya Stark

Stand-alone spinoff feature from the Star Wars franchise centering on.

. A sith-ek bosszúja 2005 eseményei után játszódik. 1 day agoAz Obi-Wan Kenobi az egyik legjobban várt Star Wars sorozat hiszen a Jedi mester rendkívül népszerű karakter az univerzumon belül. Ezért és sok más hírért látogass el a httpshirfliphu oldalra link a biobanEwan McGregor által alakított a Star Wars univerzumában ikonikussá vált jedi.

Obi-Wan Kenobi és habár ekkor a hivatalos Star Wars-napot azaz május 4-ét tippeltük meg most kiderült hogy néhány hetet mégis tévedtünkA Disney és a Star Wars közösségi médiás csatornáin tegnap éjjel körbe kürtölték hogy május 25-én lát napvilágot a sorozat. 2 days agoObi-Wanról eddig csak néhány koncepciórajzon keresztül kaphattunk képet de most már a tényleges marketingkampány is elkezdődött. A sorozatban benne lesz Ewan McGregor aki elvállalta Kenobi szerepét emellett azt is bejelentették hogy Hayden Christensen vissza fog térni Darth Vader szerepébe.

2 days agoNemrég mi is beszámoltunk a pletykáról miszerint májusban rajtolhat a Star Wars. 2 days agoAz Obi-Wan Kenobi címet viselő élőszereplős sorozat május 25-én indul a Disney streaming-csatornáján a Disney-on írja a VarietyA történet Obi-Wan Kenobinak a Sithek bosszújában megénekelt nagy bukása amikor a barátja és tanítványa Anakin Skywalker átáll a sötét oldalra és Darth Vader lesz belőle után tíz évvel veszi kezdetét. Obi-Wan Kenobi mestert élőszereplős formában 17 évvel ezelőtt láthattuk utoljára amikor is az előzmény.

Most kiderült hogy az Obi-Wan Kenobi-sorozat május 25-én érkezik a Disney-ra a megjelenési dátum bejelentése mellett egy lenyűgöző plakát is érkezett amely a szeretett jedi visszatérését ígérte. Néhány nappal ezelőtt megírtuk hogy az Ewan McGregor és Hayden Christensen főszereplésével. A Disney bejelentette hogy az Obi-Wan Kenobi május 25-én fog elindulni a Disney-on természetesen heti sugárzású epizódokkal.

Ahogy emlékszel ez az a film ahol Obi-Wan pártfogoltja és a Jedi tanítványa Anakin Skywalker a sötét oldalra. Noha a The Book of Boba Fett hamarosan véget ér nem sokáig maradunk Star Wars-tartalom. Május 25-én debütál a Disney-on a hatrészes Obi Wan Kenobi-sorozat ami a jelenlegi állás szerint egy limitált széria lesz amely 10 évvel A Sith-ek bosszúja után játszódik majd és azt követi nyomon hogy terelgeti a távolból a Ewan McGregor által játszott Ben Kenobi az ifjú Luke Skywalker útját.

A fenti dátum pedig azért ikonikus mert pont az Egy új remény. 1 day agoMozi Hírek Az Obi-Wan Kenobi sztárja Ewan McGregor dicséri Deborah Chow rendezőt és hype-olja a Hayden Christensen által alakított Anakin Skywalkerrel való összecsapását. 23 hours agoAz Obi-Wan Kenobi 10 évvel a Star Wars.

Májusban rajtolhat az Obi-Wan Kenobi-sorozat. Az Obi-Wan Kenobi című nagy érdeklődéssel várt Star Wars-sorozat most májusban érkezik a Disney-ra a visszatérő sztár Ewan McGregor pedig. A Disney 2019-ben hivatalosan is bejelentette hogy sorozatot kap a Star Wars-univerzum egyik legnépszerűbb Jedije Obi-Wan Kenobi.

Az Obi-Wan Kenobi sorozat indulása pedig már a nyakunkon van május 25-én a Disney kínálatában fog megjelenni az első rész ami 10 évvel játszódik a Sithek bosszúja után. A széria május 25-én érkezik a Disney-ra ami fontos dátum a rajongóknak hisz 45 évvel ezelőtt az eredeti Csillagok háborúját is ezen a napon mutatták be. Noha a Disney hivatalosan még nem jelentett be premierdátumot az Obi-Wan Kenobi-sorozathoz több forrás alapján is az tűnik valószínűnek hogy májusban veheti kezdetét a régóta várt műsor.

A széria május 25-én érkezik a Disney-ra ami fontos dátum a rajongóknak hisz 45 évvel ezelőtt az eredeti Csillagok háborúját is ezen a. 2 days agoKiderült hogy mikor debütál az Obi-Wan Kenobi a harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat a The Mandalorian és a The Book of Boba Fett után. Rész - A Sith-ek bosszúja című film cselekménye után játszódik.

A sorozat főszereplői Ewan MGregor és Hayden Christensen lesznek mellettük Indira Varma Rupert Friend Kumail Nanjiani Moses Ingram Sung Kang. A plakáton egy idősebb Obi-Wan Kenobi látható amint Tatooine homokján sétál ami a közelgő Star Wars-sorozat helyszínét sejteti. Ewan McGregor bejelentette hogy véget ért az Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatása ami nem fog csalódást okozni 4 hónap 3 hét.

2 days agoPremierdátumot kapott az egyik leginkább várt Star Wars sorozat az Obi-Wan Kenobi. Kiderült hogy mikor debütál az Obi-Wan Kenobi a harmadik élőszereplős Star Wars-sorozat a The Mandalorian és a The Book of Boba Fett után. Megkockáztatom hogy az Andor ról sokan nem is tudtak vagy már elfelejtették annyira minimális körülötte a porkavarás.

Hayden Christensen a sorozatban is Darth Vadert játssza majd a szereposztásban pedig Moses Ingram Joel Edgerton Bonnie. Kiderült mikor érkezik az Obi-Wan Kenobi-tévésorozat. Sztárja elárult egy fontos részletet a sorozatban játszott karakteréről ami alapján tényleg veszélyes lesz.

Az új sorozat 10 évvel az események után kezdődik Star Wars. A Halálos iramban 9. Obi-Wan Kenobi a Disney Plus-on.

Amíg az idősödő jedi mester egy egészen különleges időpontban tér vissza addig a Futurama 10 év után támad fel a hamvaiból. A Lucasfilm állítólag 2022 májusában tervezi az Obi-Wan Kenobi megjelenését a Disney-on és bár maga a stúdió nem erősítette még meg a dolgot igencsak megbízható forrásból jött a híresztelés. A filmben a galaktikus köztársaság bukása után a jedilovag Kenobinak el kell rejtőznie.

Május 25-én esedékes ha minden jól alakul. 1 day agoAz Obi-Wan Kenobi májusban tér vissza a Disney-on. With Kumail Nanjiani Hayden Christensen Ewan McGregor Joel Edgerton.

A sorozat 9 évvel az Egy új remény eseményei előtt játszódik. The series is directed by Deborah Chow who helmed memorable episodes. 2 days agoAz Obi-Wan Kenobi-sorozat tíz évvel a Star Wars III.

2 days agoIkonikus időpontban jön az Obi-Wan sorozat és a jedi mellett a Futurama is visszatér. Revenge of the Sith where he faced his greatest defeat the downfall and corruption of his best friend and Jedi apprentice Anakin Skywalker turned evil Sith Lord Darth Vader. Hayden Christensen visszatér Darth Vader szerepében a stábhoz Moses Ingram Joel Edgerton Bonnie Piesse Kumail Nanjiani Indira Varma Rupert Friend OShea Jackson Jr Sung Kang Simone Kessell és Benny Safdie is csatlakozik írja a The Hollywood Reporter.

Szokásosan a Disney-on fog futni. Officially titled Obi-Wan Kenobi the series begins 10 years after the dramatic events of Star Wars. A limitált széria Obi-Wan Kenobi a sztár Ewan McGregor ismételgeti a Jedi mester szerepét.

Sokkal nagyobb is a hype körülötte. Obi-Wan Kenobi nagyobb húzónév mint Cassian Andor így nem lenne csoda ha az évet a Disney előbbivel akarná nyitni a 2022-es Star Wars vonalat. Az Obi-Wan Kenobi TV sorozat egy közelgő élőszereplős sorozat amit jelenleg a Lucasfilm fejleszt.


Pin On Products I Love


Buy Batman V Superman Dawn Of Justice 2 Piece Side Window Mesh Sunshade At Entertainment Earth Mint C Batman V Batman V Superman Dawn Of Justice Window Mesh


Ezra Bridger S Parents Mira And Ephraim Bridger Look How Cute Little Ezra Is Star Wars Canon Star Wars Rebels Star Wars


Ket Pasi Meg Egy Kicsi Dos Hombres Y Medio Dos Hombres Charlie Sheen


Pin On Film Sorozat


Star Wars A Klonok Haboruja 7 Evad 2020 Online Sorozat Star Wars Ahsoka Clone Wars Star Wars Clone Wars


75011 Tantive Iv Alderaan 2013 102 Pieces 1 Mini Figure Lego Star Wars Lego Star B Wing


Pin By Abubakar Sabri On Hurrem Sultan Suleyman Turkish Fashion Sultan Ottoman


Pin On Film

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel